ŽL U14 BK Karlovy Vary – TJ Sokol Kladno, 6.4.2024, ŽL U14 BCM Sokolov – TJ Sokol Kladno, 7.4.2024

0

Předposlední hrací víkend jsme cestovali do Karlových Var, které patří do jedenácti nejslavnějších lázeňských měst ze sedmi evropských zemí, zapsaných na seznamu světového dědictví UNESCO jako slavná lázeňská města Evropy. Po sobotním utkání s BK Karlovými Vary jsme zašli na vyhlídku nad městem, prošli jsme si centrum lázeňského města, strávili hodinku v bazénu a vše jsme zakončili večeří. V neděli ráno jsme se pak přesunuli do Sokolova, kde jsme poměřili zkušenosti s družstvem BCM Sokolov.

V utkání s Karlovými Vary naše hráčky ukázaly velmi dynamickou hru se spoustou rychlých protiútoků. Po čtvrtinách 10:21, 16:49, 29:76 jsme vyhráli 38:102.

Za TJ Sokol Kladno skórovaly tyto hráčky:
Kateřina Rájková 21
Terezie Zeidlerová 17
Lucie Ornstová 13
Anna Dotlačilová 10
Lucie Dymáčková 9
Anežka Kruntorádová 8
Anna Holečková 6
Aneta Zronková 6
Justýna Hacklová 4
Tereza Häcklová 2
Alžběta Soukupová 2 – gratulace ke stému bodu v utkání!
Eliška Holečková 2
Jana Kučerová 2

Utkání se sokolovskými hráčkami bylo v první půli velmi vyrovnané. Stav po první čtvrtině 15:12, po druhé čtvrtině 26:24. Ve druhé polovině třetí čtvrtiny byl ještě stav 31:30, ale pak přišla dlouhá šňůra košů domácích hráček a na konci třetí čtvrtiny byl stav 47:32. V poslední čtvrtině jsme se už nezmohli na zvrácení výsledku, a tak utkání skončilo naší prohrou 61:43. Nutno uznat, že domácí hráčky se více koncentrovaly na hru, což se projevilo v rozhodující druhé polovině třetí čtvrtiny, kdy doslova co z pod koše vystřelily, to daly. Byť se naše hráčky snažily co mohly, chyběla tomu větší týmovost a rozpohybování sice hodně statické, ale přesto účinné obrany domácích.

Za TJ Sokol Kladno bodovaly tyto hráčky:
Anna Dotlačilová 10
Kateřina Rájková 7
Aneta Zronková 6
Terezie Zeidlerová 6
Lucie Ornstová 5 (z toho jeden úspěšný pokus za tři body)
Tereza Häcklová 4
Anna Holečková 2
Jana Kučerová 2
Anežka Kruntorádová 1

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *