Druhý turnaj Nadějí byl poznamenán silnou marodností hráček jak přípravky tak U10. Utkání na Nadějích se hrají čtyři na čtyři patnáct minut hrubého času. Celkem nás čekala tři utkání v základní skupině a dvě utkání vyřazovacím způsobem. Pravidla jsou uzpůsobena nejmladším mini žákyním a mini žákům.

Na Barrandov jsme dorazili pouze v šesti – Yoana D., Justýna H., Eliška H., Anička H., Aneta O. a Adéla V. První dvě utkání se nám povedlo vyhrát – Slaný jsme porazili 12:4 a úplně začínajícím hráčkám z Nuslí jsme vsítili sedm košů, tedy skóre 14:0.

Zatímco trenér Luboš úspěšně kaučoval, trenér Honza putoval zpět do Kladna, kde Kateřina R. a Lucie O. pomáhaly kamarádkám ve velice pěkném utkání se Sadskými vosami v rámci kvalifikace o Národní finále nejmladších minižákyň U11. Utkání skončilo a honem na Barrandov. Akorát jsme stihli začátek třetího utkání, do kterého jsme nastoupili již v sestavě osmi hráček. Napínavé a vyrovnané utkání s Kralupami jsme nakonec prohráli 6:8 těsně před koncem chybnou přihrávkou v útočné polovině, kterou soupeřky nemilosrdně zakončily rychlým protiútokem a bezchybným dvojtaktem. Dvě vítězství a jedna prohra ve skupině nám zajistily postup do finálového pavouka.

V utkání o postup do finále jsme zdolali děvčata z Trávníčkové se Socháňkovou 8:2 a ve finále jsme hráli odvetu s Kralupami, kde jsme je tentokrát už porazili 12:6. Finále bylo dlouho vyrovnané, tentokrát jsme měli v závěru střeleckou ruku přesnější my, když jsme v závěru vstřelili tři slepené koše po sobě.

Celkově můžeme dodat, že všechna děvčata, co byla na turnaji Nadějí, se v jeho průběhu skvěle rozehrála, v rámci svých basketbalových dovedností se nebála chodit do koše i střílet. Turnaj byl pro ně jednoznačně přínosem.

Naše sestava
Vítězné kolečko!
Mini zápis z utkání
Radost z vítězství
Všech osm družstev i s rodiči
Panorama tělocvičny
Vyhlašování všech osmi vítězných družstev
Předávání cen
Sladká odměna
Závěrečné foto
Radost v šatně
Luboš Drahota sedící meditující

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *