Nadregionální turnaj U11 ve Strakonicích 19.03.2022

0

V sobotu 19. března 2022 se družstvo U11, posílené hráčkami družstva U12 ročníku 2011, zúčastnilo nadregionálního turnaje U11 ve Strakonicích. Odehráli jsme celkem dvě utkání, a to s domácími děvčaty ze Strakonic a s mixem Wizards z Újezda nad Lesy.

V prvním utkání se Strakonicemi jsme nenechali nic náhodě. Po první čtvrtině jsme vedli 18:4. Vedení dodávalo holkám sebejistotu, a tak jsme náskok udržovali až do konce utkání. Druhá čtvrtina skončila 32:20, třetí 44:25. Utkání nakonec skončilo 54:31 naším vítězstvím.

Do druhého utkání nastoupilo za Wizards pouze 7 kluků a jedna dívka. V polovině utkání jsme vedli 30:11. Utkání nakonec skončilo 68:19.

Pro hráčky U11 byla utkání na tomto turnaji úplně prvním setkáním s plně minibasketbalovou atmosférou na hřišti. A zhostily se své role velmi dobře. V orientaci na hřišti jim pomáhaly herně zkušenější hráčky družstva U12 ročníku 2011. Vypadá to, že tato kombinace byla skvělou volbou. Začínající hráčky se na hřišti rychleji rozkoukaly, byly vtaženy více do hry. Trenérky Romana s Radkou velmi citlivě prostřídaly do hry všechny hráčky a přitom stále udržovaly motivující vedení v průběhu obou utkání.

Na své si přišli i rodiče, kteří se přijeli na své dcery do Strakonic podívat. Svým fanděním, za které jim patří poděkování, pomohli vytvořit výbornou herní atmosféru. Cestou z turnaje domů bylo zcela jistě v autech si o čem povídat.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *