KP Poděbrady – Kladno 05.03.2022

0

První březnovou sobotu nás v nové a skvěle vybavené hale Ostende čekala dvojička v Poděbradech.

První utkání bylo od začátku až do konce neskutečně napínavé – podívejte se na video od Petra a posuďte sami. Domácí hráčky vedli téměř celou první polovinu utkání. Pak ale bylo skóre jak na houpačce, chvilku vedli domácí a chvilku jsme zase vedli my. Stav utkání na konci jednotlivých osmin byl: 10:7, 16:12, 20:12, 24:25, 34:27, 37:40, 44:44 a 49:51. Asi nejdůležitější bylo, že se nám dařilo většinu našich chyb v útoku eliminovat bojovností v obraně. Holky měly z vítězství obrovskou a zaslouženou radost.

Ve druhém nesoutěžním utkání si více zahrály hráčky, které si v prvním utkání zahrály méně. Byla to pro ně dobrá škola – nemohly se herně schovávat za své zkušenější hráčky. Pro některé z nich to byla i premiéra v krajském přeboru. Domácí hráčky nás sice porazily 44:15, ale zkušenosti, které zde začínající hráčky postupně získávaly, se v nedělních utkáních Šmoulinky velmi hodily.

Poděkování patří i rodičům, kteří do Poděbrad dorazili a podpořili svým fanděním výkon našich děvčat. Byly to ale nervy, co?

A zde je video z prvního utkání – díky Petře za natočení a sestříhání. Škoda jen, že se nepovedlo zastihnout celý hod úžasné trojky od Terky Z. (čas 0:49).

A před cestou do Lomnice nad Popelkou na turnaj Šmoulinka čekala celý tým i rodiče večeře.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *