Předvánoční pátý turnaj Šmoulinka v Kralupech nad Vltavou 22.12.2019

0

V neděli 22. prosince 2019, tedy těsně před Vánoci, jsme se ještě vypravili na pátý turnaj Šmoulinka do Kralup nad Vltavou. Své síly jsme poměřovali postupně se Studánkou Pardubice, pak opět s pražskými Tygry a na konec s domácími hráčkami.

BK Studánka Pardubice – TJ Sokol Kladno 40:10

BŠ Tygři Praha – TJ Sokol Kladno 64:2

TJ Sokol Kladno – BK Kralupy Junior 28:4

Jak pro pardubickou Studánku tak pro Tygry jsme byli snadným soustem. Obě družstva byla vysoko nad naše možnosti. Obě družstva nám na palubovce nenechala téměř žádný prostor. Celkový počet 4 dvojtaktů (2 úspěšné) a 6 hodů na koš (3 úspěšné) v prvním utkání a 2 dvojtaktů (0 úspěšných) a 4 hody na koš (1 úspěšný) ve druhém utkání dokresluje situaci celkem trefně.

Ve třetím utkání jsme nastoupili proti letos začínajícímu družstvu domácích elévek. Naše holky si tak mohly spravit svou náladu notnou řadou dvojtaktů u hodů na koš, i nějaký ten trestný hod si mohly proměnit. Vítězství si pak oslavily závěrečným kolečkem nejprve společně se soupeřkami a pak si ještě daly jednu rundu samy.

Domácí trenérky měly organizaci turnaje dobře připravenou a i rodičovský bufet byl již tradičně pěkně vybaven. Rodiče v hledišti fandili na jedničku a zcela jistě se na konci radovali společně s holkami z vítězství v posledním utkání. Velký dík patří Honzovi D. a Petrovi D. za pečlivost při zaznamenávání technických zápisů z utkání.
P.S. Závěrem bych ještě rád poděkoval všem, co se účastnili hledání mého ztraceného a nakonec nalezeného mobilu.

Cestu zpět na vlak nočními Kralupami nám zpříjemnila vánoční výzdoba na náměstí a navodila tu správnou atmosféru pro následující dny.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *