Druhý turnaj ČBF U10 u pražských Tygrů v Jenči 21.12.2019

0

Připomeňme si, že v sobotu 21. prosince 2019 jsme byli na druhém turnaji ČBF U10 v Jenči, kde domácí Tygři Praha postavili 2 více méně klučičí družstva a třetím soupeřem nám bylo družstvo DBaK Plzeň.

TJ Sokol Kladno – DBaK Plzeň 14:48

BŠ Tygři Praha A – TJ Sokol Kladno 46:12

BŠ Tygři Praha B – TJ Sokol Kladno 46:34

S odstupem času mohu konstatovat pouze pár vět. V prvním utkání bylo patrné, že holky z Plzně jsou vyzrálejší – kdykoli si zamanuly, tak nám utekly. Ve druhém utkání s družstvem Tygrů A byli domácí bojovnější, nicméně jsme my nehráli dobře. Jakoby se morálka někam vytratila a chuť hrát utekla někam mimo halu. Před třetím utkáním jsme v šatně holkám pohrozili, že pokud nezačnou hrát to, co umí, nezaslouží si nové dresy a budou zase hrát v černých. Třetí utkání už pak zase vypadalo z naší strany více herně, což se projevilo na výsledku utkání. Počet vstřelených bodů 12 proti Tygrům A a 34 proti Tygrům B to jasně dokládá – oba domácí týmy při vzájemném utkání hrály vyrovnaný souboj.

Domácí trenéři a pořadatelé měli turnaj ČBF velmi pěkně připravený. Naučili jsme se od nich novou hru „na škodíky“. Organizace dovednostních soutěží byla také na jedničku. Rodiče v divácké zóně svým fanděním úžasně doplňovali atmosféru celého turnaje. Velký dík patří Vaškovi M. a Petrovi D. za pečlivost při zaznamenávání technických zápisů z utkání.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *