Naše poslední Šmoulinka, tentokrát na domácí půdě 05.06.2022

0

První červnovou neděli jsme na domácí půdě pořádali náš poslední turnaj Šmoulinka. Jedno z družstev nedorazilo, a tak jsme si pozvali na pomoc hráčky U11 a mohli jsme tak vytvořit dvě družstva. Turnaje se tedy zúčastnila družstva Basket Slovanka, USK Praha a TJ Sokol Kladno bílé a TJ Sokol Kladno modré.

Utkání se hrála v příjemné atmosféře, rodiče hráčkám fandili. Holky na oplátku zase rodičům předváděly, co se již naučily. Občas se jim povedly moc hezké akce, za které je rodiče odměnili potleskem.

Průběh turnaje a výsledky jednotlivých utkání naleznete níže. Zpracovány jsou i turnajové statistiky jednotlivých kladenských hráček. Kladno bílé se umístilo na prvním místě. Na druhém místě se umístila Basket Slovanka, která podlehla ve vzájemném utkání s Kladnem bílým o pouhý jeden bod. Třetí se umístilo Kladno modré a na čtvrtém místě skončilo USK Praha.

V prostorách Sokolovny rodiče připravili pro hráčky i rodiče občerstvení, kde byla spousta dobrot, které rodiče a dokonce i některé hráčky doma připravili. Nechyběl ani oblíbený párek v rohlíku a výtečná kávička.

Díky všem zúčastněným a především těm, co pomohli uspořádat a zpříjemnit tento turnajový den. Moc si ceníme spolupráce s rodiči. Bez jejich pomoci by to bylo „jen“ o utkáních. Takhle připravené turnajové zázemí posunulo turnaj Šmoulinka o stupínek výš.

A zde je video od Petra Soukupa ze závěrečného utkání kladenských hráček modrých proti bílým. Díky za zpracování.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *