Vítězství nad Slaným na domácí půdě

0

V sobotu 10.10.2020 jsme doma odehráli dvojičku utkání se Slaným. První utkání se započítává do soutěže ČBF středočeského kraje (skupina A), ve druhém utkání si rovnoměrně zahrály i začínající hráčky (skupina A1). Výsledky včetně statistik naleznete na stránkách ČBF pro středočeský kraj: https://stc.cbf.cz/souteze/souteze.html

Co se týče vstřelených košů, bylo celé utkání jako na houpačce. První osmina prvního utkání začala velmi vlažně a téměř bez obrany – prohrávali jsme 0:9. V druhé osmině jsme vyrovnali na 11:11. Třetí osmina byla klíčová pro dostání se do herní pohody a sebevědomí – byť jsme dostali dalších pět košů, začali jsme bránit a dali jsme dva koše (15:21). Čtvrtá osmina byla zcela pod naší taktovkou (26:21). V páté osmině to bylo hodně o obraně, a tak si obě družstva dala po jednom koši (28:23) a šestá osmina nás posunula blíže k celkovému vítězství v utkání (42:23). V sedmé osmině hosté optimalizovali svou sestavu na hřišti, což se projevilo na množství střel, které směrovaly na náš koš. Naším úkolem bylo ubránit vedení při nástupu do poslední osminy, což se povedlo (44:38). V poslední osmině kromě jednoho tříbodového koše hostů již skórovala jen naše děvčata a utkání tak skončilo 52:41.

Ve druhém „nesoutěžním“ utkání si všechny holky zahrály rovnoměrně, takže dostaly svůj čas na palubovce i naše začínající hráčky. Slánské hráčky si na začátku utkání utvořily cca desetibodový náskok, který si udržely až do konce utkání (28:38).

Takhle to vypadalo v Sokolovně, abychom dodrželi nařízení vlády v rámci krizového stavu – pouze hráčky, trenéři, rozhodčí a nezbytný personál pro zajištění utkání. V levém horním rohu fotografie můžete zpozorovat nainstalovaný notebook, který zajistil přímý přenos utkání na facebookovou stránku. Příznivci Surikat, kteří nemohli být v Sokolovně, si tak mohli alespoň zafandit doma u obrazovky. Velký dík patří organizátorům této akce Petře a Honzovi. Skvělý nápad!

A takhle se fandilo v domácnostech, které se nemohly zúčastnit utkání v Sokolovně.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *