Druhý turnaj Šmoulinky na domácí půdě 5.10.2019

0

V sobotu, 5.10. proběhlo další kolo Šmoulinka cup-u, v kladenské sokolovně. Navštěvou u nás byly družstva Roudnice, Brandýsa n/L a Dubče.

Kladno-Roudnice 24:54. Hoši z Roudnice byli urostlí, celkem jim to běhalo a často se trefili dost zvláštním způsobem. Nicméně zápas proti nim byl asi našim nejlepším v tomto turnaji.

Kladno-Brandýs 18:36. Družstvo brandýských děvčat, mohlo být soupeřem tak akorát pro nás.Jenomže, že z něj vyčnívala hráčka č. 8, která nám nastřílela 13 košů. V podstatě nás porazila. To se v těchto kategoriích občas stává. Nicméně soupeřky projevily větší bojovnost, urputnost v obraně a naběhali toho mnohem víc než my.

Kladno-Dubeč 2:76. Celkový vítěz turnaje se s námi moc nemazal. Vedli jsme po úvodní trefě Lucky . A to bylo z naší strany vše. Pak už hráli hlavně soupeři.

Shrnutí: Ze šestnácti hráček našeho týmu, jich deset vstřelilo aspoň jeden koš. Některé poprvé. Když jsme si dokázali přihrát, byly naše akce docela pěkné. Bojovali jsme co nám stačily síly a naše umění. Takže trénink, trénink…..

Jinak byla celá akce príma. Žádné problémy, perfektní bufet, pohoda na sále i mezi účastníky a jejich rodiči, soupeři a jejich trenéři v pohodě. Zápis fungoval na jedničku. Podpora diváků na úrovni.

Takže mi nezbývá, než všem poděkovat za podporu a spolupráci a těším se na další společné akce.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *