Po půlroční přestávce si naše Mladší minižákyně U12 mohly konečně zahrát, když se v neděli 20. září zúčastnily tradičního turnaje Mikro Krakož, pořádaného v Kožlanech, tentokrát vlivem okolností jako dva jednodenní turnaje. Na úvod jsme změřili síly s plzeňským výběrem. Do zápasu jsme vstoupili nadšeně a první minuty drželi vyrovnaný stav. Postupem času se projevila větší herní a fyzická vyspělost soupeřek a naše nevyhranost. Utkání jsme prohráli 18:40 (Kadlecová 4, A. Zahradníková 3, E. Bozděchová 2, Dymáčková 2, A. Kounovská 2, A. Perglová 2, S. Valášková 2, Kohoutová 1).

HB Basket má v této kategorii velmi silný tým. Od počátku jsme tahali za kratší konec a i když se naše hra postupně zlepšovala, scházel nám klid v zakončení a na lepší výsledek než porážku 14:55 to nestačilo (A. Kounovská 6, E. Bozděchová 2, Dymáčková 2, Melicharová 2, Padevětová 2).

V posledním duelu o třetí místo proti dívkám z Klatov jsme na turnaji odehráli nejlepší part a radovali se z první výhry v sezóně. 24:17 (E. Bozděchová 4, Opálková 4, A. Perglová 4, Padevětová 3, Earl 2, Holásková 2, Kadlecová 2, S. Valášková 2, A. Kounovská 1)

Na našich výkonech bylo vidět dlouhá herní pauza. Hlavní je, že jsme vůbec mohli hrát a začít si osvěžovat zapomenuté.

Na turnaji nás reprezentovaly: Ellen Bozděchová, Lucie Dymáčková, Ema Earl, Barbora Häcklová, Nikola Holásková, Eliška Kadlecová, Michaela Kohoutová, Aneta Kounovská, Anežka Kruntorádová, Justýna Melicharová, Anna Opálková, Sofia Padevětová, Anna Perglová, Tereza Procházková, Adéla Valášková, Sabina Valášková, Alice Zahradníková.

Na konci se sluší poděkovat pořadatelům, že nám umožnili odehrát přípravné zápasy.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *