Srážely nás technické chyby

0

Týden po zápasech v Kolíně pokračovaly nejmladší minižákyně U11 v přípravné soutěži v Mladé Boleslavi.

Pastelka Mladá Boleslav – Kladno 74:30 (18:6, 40:12, 56:18)

Nepříliš povedené utkání. Doma jsme s Pastelkou drželi krok až do konce prvního zápasu a ve druhém dokonce zvítězili, tentokrát jsme ovšem výrazně zaostávali – především v pohybu a technice, když jsme se dopouštěli velkého množství technických přestupků, především kroků, znamenajících časté ztráty. K lepšímu výsledku nám nepomohly ani bojovnost vyfaulované velké Lůcy, odvážný výkon korunovaný třemi koši malé Lůcy či enormní nasazení Eli.

L. Ornstová 6, E. Kadlecová 5, Opálková 4, A. Perglová 3, Dymáčková 2, Earl 2, Holásková 2, A. Kounovská 2, Kruntorádová 2, A. Zahradníková 2, A. Valášková, Vovsíková

Pastelka Mladá Boleslav – Kladno 42:24 (8:6, 18:11, 24:13)

Odveta byla z naší strany mnohem bojovnější, limitním faktorem pro nás byla stejně jako v předchozím duelu hra do zbytečně a nevhodně zatažené domácí obrany, kde chybělo více odvahy a spolupráce.

A. Perglová 6, Holásková 3, A. Kounovská 3, E. Kadlecová 2, Kruntorádová 2, Opálková 2, L. Ornstová 2, A. Valášková 2, Vovsíková 2, Dymáčková, A. Zahradníková

Pozitivem víkendu byl zápis všech dvanácti kladenských aktérek do střelecké listiny, negativem zmíněné velké množství technických chyb, zejména kroků při zahájení driblinku. Je na čem pracovat.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *