Druhý listopadový víkend se nejmladší minižákyně U11 představily v Přípravné soutěži potřetí v sezóně před domácím publikem.

Kladno – Říčany 42:47 (5:11, 16:26, 32:38)

Ustrašený úvod nás stál až dvoucifernou ztrátu, pak jsme se díky lepšímu pohybu a spolupráci začali prosazovat i přes neminižákovsky zataženou obranu soupeřek, dokázali uhlídat výbornou Čálkovou, ne tak ovšem nepolapitelnou Dudovou, která během zápasu naše konto zatížila 29 body! Přesto jsme na přelomu třetí a čtvrté čtvrtiny dokázali vygradovat naši hru na maximum, zvedli diváky z laviček a čtrnáctibodovou šňůrou skóre vyrovnali. Závěr ale patřil Říčanům trestajícím množství našich faulů z trestných hodů.

A. Kounovská 9, Padevětová 9, A. Perglová 7, Kadlecová 6, Opálková 6, E. Bozděchová 2, S. Valášková 2, A. Zahradníková 1, Dymáčková, Earl, B. Häcklová, Kohoutová, Kruntorádová, A. Valášková, Vovsíková

Kladno – Říčany 31:54 (8:15, 12:23, 19:43)

Ve druhém duelu jsme více míchali se sestavou a hledali hráčky ochotné bránit říčanské lídry, v čemž určitě nepropadly Anička O. a Sofí. Bohužel jsme kromě dvou výše zmíněných, hrajících dobře i na druhé polovině hřiště, jen těžko překonávali zhuštěnou obranu, málo ohrožovali koš hostů a připsali si zbytečně vysokou porážku.

Padevětová 7, Opálková 6, Kadlecová 4, S. Valášková 4, Vovsíková 4, E. Bozděchová 2, A. Valášková 2, A. Zahradníková 2, Dymáčková, Earl, B. Häcklová, Kohoutová, A. Kounovská, Kruntorádová, A. Perglová

Proti každému soupeři máme hrát naplno od první minuty. Dlouho nám trvá, než přestaneme být ustrašení a uvědomíme si, že hrát se dá s každým. V prvním utkání jsme dokázali obdivuhodně smazat čtrnáctibodovou ztrátu, leč závěr vyzněl pro Říčany. Přesto lze v naší hře najít pozitiva – zatím jen v určitých úsecích.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *