Druhé kolo Šmoulinky odehrál tým U11 první říjnovou neděli v Brandýse nad Labem. soupeři nám byli domácí dívky, turnovští kluci a borotínský mix.

Brandýs n.L. – Kladno 20:32 (9:8, 13:16, 16:22)

Po vyrovnaném prvním poločase, v němž střelecky koncertovala „míčová kouzelnice“ Adéla, jsme ve druhé půli dokázali zejména zásluhou Ellen eliminovat nejvýraznější hráčku domácích, tím zvednout a zagresivnit naši obranu (za druhou půli jsme inkasovali jen sedm bodů) a když jsme vydrželi hrát kolektivně dopředu, mohli jsme se s přispěním osmi střelkyň radovat z vítězství.

A. Valášková 8, A. Perglová 6, S. Valášková 6, Dymáčková 5, E. Bozděchová 2, Vovsíková 2, A. Zahradníková 2, Padevětová 1, Earl, B. Häcklová, Holásková, Opálková

Turnov – Kladno 45:28 (8:8, 20:10, 32:16)

Proti klukům s jedinou, zato největší hráčkou na hřišti, jsme po dortové hostině vydrželi fyzicky jen první čtvrtinu utkání. Pak se projevila větší agresivita a přímočarost soupeřů, kteří polevili až v závěru, kdy jsme zejména zásluhou Lůcy a Aniček zkorigovali na přijatelný rozdíl.

S. Valášková 8, Dymáčková 6, Opálková 6, A. Perglová 6, A. Zahradníková 2, E. Bozděchová, Earl, B. Häcklová, Holásková, Padevětová, A. Valášková, Vovsíková

Borotín – Kladno 46:18 (20:2, 32:6, 44:10)

Borotín nás do poločasu zejména s přispěním starších kluků dřel, pak z jeho strany dostali ke slovu i méně zkušení borci. My se ani po uragánu z první půle nevzdali a ve druhé byli i přes neúčast zdravotně indisponované bojovnice Lůcy vyrovnaným soupeřem.

A. Perglová 6, E. Bozděchová 4, B. Häcklová 4, Padevětová 4, Dymáčková, Earl, Holásková, Opálková, A. Valášková, S. Valášková, Vovsíková, A. Zahradníková

Dívčí tým jsme přehráli, na klukovské nestačili, přesto nezanechali špatný dojem. Adéla své body vytěžila z jednoduchosti při uvolňování, což začala používat jako první. Na bojovnosti neubírala Bára a proto získala i bodovou odměnu, významný je posun, v pohybu, agresivitě a vnímání hry u Alice. Ostatní odvedly zhruba to, co momentálně umí.

Další Šmoulinka nás čeká v neděli 3. listopadu v Praze, kde bude pořadatelem Slovanka.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *