Minibasketbalový turnaj v Kralupech

0

V náročném turnaji v Pardubicích, kde jsme hráli proti o rok starším družstvům a kde jsme sice skončili poslední, jsme nasbírali spousty zkušeností, především v obraně. Tyto zkušenosti jsme v plné parádě zužitkovali na Kralupském turnaji U9 dne 15. září 2019. Organizátorům turnaje se povedlo namíchat čtyři velmi vyrovnaná družstva, turnaj měl tak vynikající atmosféru, v každém utkání bylo na co koukat. Ze tří utkání jsme dvě vyhráli (s Pardubicemi a Kralupy) a jedno jsme prohráli pouze o bod (se Slaným). Holky vybojovaly druhé místo! Téměř všechny hráčky si daly koš, některé svůj první soutěžní! Jen dvě hráčky, byť měly i střelecké příležitosti, si na svůj první koš ještě musí chvilku počkat. Ke skvělému výkonu gratuluji Kačce R., Lucce O., Leonce, Lucce U., Terezce H., Terezce S., Máje, Anetce, Jolance a Kiki! Velký dík patří i rodičům za úžasnou atmosféru na celém turnaji!

Teď trocha statistiky a hned na to fotodokumentace. Hrálo se systémem 8 x 4 minuty čistého času. Pro tuto věkovou kategorii se to zdá být zřejmě optimální hrací systém.

Poznámka: Obdrželi jsme diplom za 3. místo, tak jsem ho musel trochu digitálně upravit. Skutečně jsme skončili na 2. místě. Pořadatelé sami při ukončení turnaje uznali, že se dopustili chybky při výpočtu v rámci vzájemných utkání mezi Pardubicemi, Slaným a námi. První dvě jmenovaná družstva již ale byla na cestě domů, takže tak…

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *