Přátelské tréninkové utkání U12 s U13 Sev., 24.1.2023

0

V úterý 24.1.2023 se odehrálo již druhé přátelské tréninkové utkání mezi hráčkami U12 a U13 Sev. První utkání se hrálo v polovině listopadu 2022 a můžete si ho připomenout zde: Tréninkové přípravné utkání U13 Sev. vs. U12 – Sokol Kladno Basketbal (basketkladno.cz). Tehdy skončilo o jediný bod.

Na začátku utkání byl po dobu několika hracích minut stav skóre vyrovnaný. Ale pak se hráčky U13 Sev. bodově utrhly. Nenechaly svým mladším spolu/proti hráčkám na hřišti moc volného prostoru a využívaly nezkušenosti mladších U12 především v obranné činnosti. Mnohé hráčky U13 musím pochválit za jejich individuální zlepšení oproti minulému utkání. Hrály s trochu větší rozvahou než minule. Na utkání byl znát i věkový rozdíl. Na hráčkách U12 mohu pochválit jejich odhodlání pustit se do boje se staršími hráčkami, měly z tohohle pohledu těžkou roli. Protože jsme jeden klub a hráčky U12 pendlují do soutěží U13, v průběhu utkání jsem na lavičce U13 Sev. komentoval a chválil i výkony hráček U12. Až se mě jedna z hráček ptala: „A koho pane trenére vlastně dnes trénujete, nás nebo U12?“ 🙂

Osobně hodnotím utkání velmi pozitivně, hráčky obou týmů zase nabraly další cenné herní zkušenosti. A doufám, že se za pár týdnů zase s trenérkami U12 dohodneme na dalším, tedy třetím, přátelském tréninkovém utkání.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *