Utkání KP v sobotu 17.12.2022

0

Poslední letošní hrací termín jsme odehráli odložené utkání s Poděbrady. I přes velkou nemocnost jsme poskládali z U13 Stř., U13 Sev. a U12 dohromady třináct hráček, a tak jsme mohli utkání odehrát.

V úvodu jsme šli do rychlého vedení, první čtvrtinu jsme suverénně vyhráli 20:2 a zdálo se, že utkání bude mít jednoznačný průběh. Pak ale přišla studená sprcha. Trenérka hostí si pro druhou čtvrtinu vyšetřila zkušenější hráčky. První čtyři minuty této čtvrtiny poděbradské hráčky excelovaly a naše se nedostaly téměř ke střele. V šesté minutě bylo skóre vyrovnáno 22:22. Naštěstí se naše hráčky ještě před poločasem vzchopily a daly si i nějaký ten koš. V polovině utkání jsme vedli o dva body 28:26.

Druhá polovina utkání byla herně velmi vyrovnaná. Ve třetí čtvrtině jsme soupeřky nepustili do vedení, na obou stranách se bránilo i útočilo, holky hrály velmi pohledný basketbal. Na konci třetí třetiny jsme pořád vyhrávali o bod 45:44. Poslední čtvrtina byla nejdůležitější z celého utkání. Ještě v polovině poslední čtvrtiny jsme vedli o sedm! bodů 55:48. Pak ale jako když utne, do konce utkání jsme nedali ani jeden bod. O vítězi utkání se rozhodovalo až do poslední minuty. Naše hráčky bohužel nedokázaly ze sebe dostat poslední zbytky sil, které by vedly k vítězství. Celé utkání jsme více méně hráli týmově, jedna se mohla spolehnout na druhou. V konci utkání nám už docházely síly a i týmovost se vytratila, konec utkání byl více méně bez obrany. A tak to dopadlo tak, jak muselo. Prohra o jeden jediný bod 55:56 bude holky asi ještě dlouho mrzet.

Celkově bylo utkání s Poděbrady velmi zajímavé a napínavé. Diváci, rodiče, sourozenci i nehrající spoluhráčky se měli na co koukat. Díky za podporu!

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *