Šmoulinka v Olomouci 15.05.2022

0

Druhý květnový víkend jsme spojili účast na turnaji Šmoulinka s výletem do Olomouce. Vyrazili jsme již v sobotu dopoledne a odpoledne jsme se prošli po Olomouci. Navštívili jsme pevnost poznání a 12 odvážných se vydalo i na průzkum Strašidelného domu, který doopravdy nebyl pro slabší povahy. Večer jsme i popřáli dvěma oslavenkyním, neboť v kalendáři jmenin patří 15. květen Sofiím.

Po poznávací sobotě nás čekala basketbalová neděle. Hráli jsme celkem tři utkání. První s domácí Olomoucí, druhé s Ostravou a třetí s Mohelnicí. Všechna tři družstva měla hráčky ročníku 2011/2012, naše děvčata teda byla v průměru o rok starší. Na utkáních bylo vidět, že naše soupeřky jsou na tom s obranou rok za námi, a tak se nám celkem snadno útočilo, soupeřky nám nechávaly hodně prostoru ke hře. Do utkání tak za naší stranu mohly více nastupovat méně zkušenější hráčky. Všechna tři utkání jsme vyhráli.

Zúčastnění rodiče se tak v Olomouci mohli radovat z úspěšné a líbivé hry, hodně akcí našich hráček sklízelo zasloužený potlesk. Obě Sofie se na svůj svátek do koše trefily. Z koše Sofie Bloomfield měla kromě jí samotné snad ještě větší radost její mamka.

Děkuji všem rodičům za podporu při cestování, při ubytování, při procházce, při atrakcích a při fandění. Bez vaší podpory by Šmoulinka byla pro holky jen poloviční. Speciální dík Petrovi za natočení videí z utkání s Olomoucí a Ostravou, naleznete je na konci tohoto článku.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *