KP Slaný – Kladno 23.04.2022

0

V sobotu 23. dubna 2022 jsme vyrazili auty do královského města Slaný na dvojičku utkání krajského přeboru. Domácí družstvo do utkání nastoupilo pouze v deseti hráčkách, přesto se nám nad nimi nepovedlo vyhrát.

Do prvního soutěžního utkání naše děvčata nastoupila plná elánu, utkání bylo v první čtvrtině vyrovnané, tato čtvrtina skončila 13:11 v náš neprospěch. Ve druhé čtvrtině si holky ještě v páté minutě stále vedly celkem dobře, udržovaly skóre o koš. Pak ale přišla ze strany Slaného během dvou minut střelecká smršť a rázem jsme prohrávali o 12 bodů. Druhá čtvrtina skončila 31:18. Problém nebyl v tom, že by Slaný hrálo nějaký zázračný basket, problém byl na naší straně, holky naprosto vypustily obranu a dělaly spousty hrubých technických chyb. A tak v poločase utkání musela v šatně přijít od trenérů silná domluva od plic.

Do třetí čtvrtiny nastoupily naše holky jakoby je někdo vyměnil. Obrana se významně zlepšila, lavička i rodiče na ochoze fandili, a tak třetí čtvrtina skončila o pět bodů 37:32. Ve čtvrté čtvrtině pokračovaly naše holky v trendu třetí čtvrtiny. Nastolenou laťku obrany se snažily udržet a skóre dotáhly. Cca 25 vteřin před koncem jsme dokonce prohrávali o pouhý jeden bod a měli jsme míč na útočné půlce. Bohužel pokus naší hráčky o střelu skončil nevystřelením míče na koš s tím, že po výskoku hráčka dopadla na zem, takže jsme přestupkem „kroky“ přišli o míč. Soupeřky z rychlého protiútoku skórovaly s naším faulem a následný trestný hod proměnily, takže utkání nakonec skončilo naší prohrou 48:44.

Do druhého nesoutěžního utkání pak nastoupily více hráčky, které si v prvním utkání nezahrály. Utkání po čtvrtinách 11:6, 21:10 a 34:15 skončilo vítězstvím Slaného 52:21.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *