Kvalifikace Kladno – Sadská 03.03.2022

0

Odvetné kvalifikační utkání se Sadskou na domácí půdě začalo velmi slibně, holky se během dvou minut dostaly do vedení 10:0, z toho tři koše byly od Ádi, neboť výborně četla hru. Pak se ale Sadská postupně rozkoukala a rozehrála a na konci první čtvrtiny prohrávala už jen o koš 19:17. Bohužel druhá čtvrtina patřila plně Sadské, my jsme vsítili pouze tři body. Stav v polovině utkání 22:51, vyhrává Sadská. Třetí čtvrtinu prohráváme o pouhých 5 bodů, stav je 34:68. Utkání nakonec končí 42:93.

Naše holky, byť prohrály, si pochvalu zaslouží. Hrály velmi hezky, povedla se jim spousta pěkných akcí. Největší slabina je v naší obraně, ale hned musím dodat, že některé hráčky Sadské jsou velmi rychlé a současně i basketbalově vyspělé. Další naší slabinou jsou pak nepřesné nahrávky a nepřesné zpracování míče. Na druhou stranu musím konstatovat, že již nemáme tolik ztrát míče driblující hráčky, jako tomu bylo dříve. Tím jsme zlepšili rozehrání postupného útoku a vytvoření si šancí nájezdu do koše po přihrávce. Slabý byl ale doskok, kdybychom hráli pod košem více pozičně, nedoskočila by Sadská tolik míčů a o to by dala méně košů. V první čtvrtině byly holky velmi úspěšné při střelbě na koš, v dalších čtvrtinách jsme bohužel více střílely z nepřipravených pozic a tím klesla úspěšnost střelby.

A pojďme chválit. Lucku za rozehrávku a za přesné nahrávky. Lůcu za bojovnost, obranu a chytrou hru v útoku. Verču M. za obranu. Verču S. za obranu i útok. Terku H. za rozehrávku a chytrou hru v útoku. Anežku za rozehru, útok a hlavně za obranu. Maky za bojovnost a rozehrávku. Aničku za obranu i útočnou hru. Yoni za zlepšení v orientaci na palubovce. Kačku za útočné akce a velké zlepšení v obraně. Terku Z. za přemýšlení nad svou hrou, rozehrávkou a zlepšení dvojtaktů. Bětku za obranu. Elišku za odvahu začít hrát důrazně. Áďu za orientaci na hřišti a zlepšení v obraně. Nelu za obranu a přemýšlení na hřišti.

Díky všem divákům, rodičům, sourozencům i nehrajícím hráčkám, co přišli holkám fandit. Atmosféra na 5. ZŠ byla tak, jak má být, pomáhala hráčkám na hřišti vydržet náročnou hru proti těžkému soupeři i přes nepříznivé skóre. Poděkování taktéž patří i stolku.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *