V neděli 27. února 2022 se družstva přípravky U9 a U11 zúčastnila turnaje Nadějí na Barrandově. Kladenské trenérky se dohodly, že postavíme tři družstva a v každém z družstev budou zastoupeny jak hráčky U9 tak hráčky U11. Tím se rovnoměrně rozložily síly a všem hráčkám i celému turnaji to jen prospělo.

Turnaje se tedy zúčastnila tato družstva, některá byla čistě holčičí, některá zase klučičí a některá byla mix:
Wizards I.
Wizards II.
Slaný
Rudná
ZŠ Mezi Školami + ZŠ Otokara Chlupa
ZŠ Socháňova + ZŠ Trávníčkova
ZŠ Barrandov
Kladno I.
Kladno II.
Kladno III.

Hrálo se ve dvou skupinách po pěti, každý s každým. Utkání byla velmi rychlá, každé trvalo pouhých 10 minut hrubého času. Po ukončení základních skupin se pátá družstva z každé skupiny utkala o 9. místo, čtvrtá o 7. místo, třetí o 5. místo, druhá o 3. místo a první družstva se utkala ve finálovém souboji o 1. místo. Družstva Kladna se umístila na prvním, třetím a sedmém místě.

Není podstatné, která hráčka byla ve kterém družstvu. Podstatné je, že kladenské naděje hrály s radostí, stejně jako i hráči a hráčky z jiných družstev. Naděje předvedly rodičům, co se v rámci tréninků naučily. Celý turnaj probíhal ve skvělé sportovní atmosféře, rodiče holkám i klukům fandili. Úspěšné akce byly ohodnoceny potleskem a pochvalnými výkřiky. Obzvláště když se povedlo nejmladším a nejmenším nadějím vstřelit koš, tak jim tleskali diváci ať fandili tomu či onomu družstvu.

Pozn.: Na Barrandově nemají optimální osvětlení, takže pořízené fotografie nemají přirozené barvy. Chyba není na vašem displeji. 🙂

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *