Kvalifikace Sadská – Kladno 09.02.2022

0

Ve středu 9. února 2022 nás čekalo velmi těžké kvalifikační utkání se Sadskou.

Sadská je favoritem na postup na mistrovství ČR a od prvních minut to jejich hráčky dávaly najevo. Od začátku utkání jsme se nemohli trefit do koše a Sadská se dostala do vedení 12:0. Museli jsme si počkat dlouhé čtyři minuty než jsme prvně skórovali. Áďa si naběhla do uvolněné bedny, Anežka ji přesně nahrála a tak padl náš první koš. Tento koš holky „nakopnul“ k fantastickému výkonu a na konci první čtvrtiny jsme prohrávali pouze o jeden bod 13:14. Začátkem druhé čtvrtiny jsme se košem Anetky dostali poprvé ale taky naposledy do vedení 15:14. Ale pak převzaly otěže zkušené hráčky Sadské č. 55 a 5, na které naše hráčky neměly obranu. Poločas skončil pro Sadskou 44:23.

Třetí čtvrtina probíhala obdobně jako druhá, tentokrát excelovala hráčka Sadské č. 18, kterou jsme také neubránili. Na konci této čtvrtiny byl stav utkání 71:31 v náš neprospěch. V poslední čtvrtině si vzaly Anežka a Lůca na starost domácí hráčky č. 5 a 55, hra se vyrovnala a bylo se na co koukat. Poslední čtvrtinu jsme vyhráli o dva body, a tak utkání skončilo celkově 83:45 vítězstvím Sadské.

Celkově musím všechny holky – Lůcu, Týnku, Anežku, Janu, Anetku, Aničku D., Yoni, Kačku, Terku Z., Bětku, Aničku H., Justýnu, Áďu, Aničku D. a Terku H. – moc pochválit, hrály na maximum. Na hřišti předvedly to, co se na tréninkách naučily. I když to na soupeřky ze Sadské nestačilo, byly jim důstojným soupeřem.

Taktéž děkuji i rodičům za skvělou podporu a fandění. V téhle disciplíně jsme byli lepší než domácí.

A zde je video od Soukupových. Děkuji za natočení a zpracování.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *