Po koronavirové pauze starší minižákyně U13 v rámci přeboru Středočeského kraje ve čtvrtek 9.12. k dohrávce proti pražským soupeřkám.

Kladno – HB Basket 44:31 (12:12, 24:17, 30:22)

Z naší strany byla v úvodní desetiminutovce k vidění ukázková úspěšně zakončená křížení Anety s Alicí, soupeřkám zajišťovala bodový přísun zejména individuálními dovednostmi dobře vybavená Smrčková. Druhou část odstartovala dvěma koši Emča a se Sabčou a Eli nám společně zajistily sedmibodový náskok. Po přestávce jsme dokázali uhlídat nejlepší hráčku soupeřek, ale trápili se v koncovce. Střeleckou smůlu protrhly až po téměř pěti minutách Bára a Kája, takže jsme náskok dokázali udržet. Žádné komplikace jsme v závěru nepřipustili zejména zásluhou aktivní Anežky a skvěle hrající Adély.

Kruntorádová 6, A. Valášková 6, Earl 4, Kadlecová 4, A. Kounovská 4, Opálková 4, Padevětová 4, A. Zahradníková 4, B. Häcklová 2, Melicharová 2, Shonová 2, S. Valášková 2, Dymáčková, Hulínská.

Podali jsme kolektivní výkon, podíl na výhře měly všechny hráčky. Dvanáct skórovalo, Lůca i po prodělané nemoci zápas odbojovala, Gabča zlepšenou obranou získala důležité míče.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *