KP Kladno – Kralupy 6.11.2021

0

Autor: Petr Dotlačil

Za krásného slunného sobotního dopoledne 6.11.2021 jsme si jeli zahrát dvojzápas krajského přeboru do Kralup nad Vltavou. Tento dvojzápas by se dal charakterizovat slovy „na půl“. První zápas jsme vyhráli druhý prohráli, úspěšnost byla tedy NA PŮL.

Již rozcvičení holek před zápasem bylo NA PŮL plynu. Když se zrychlil pohyb holek, tak nebyly schopné dávat koše z dvojtaktu.

V prvním zápase našim holkám nechyběla bojovnost a snaha, ale bohužel se projevila lenivost a nedůslednost z tréninků kdy holky dělají vše NA PŮL a ne v plném, natož ještě větším, nasazení. Pak nám tato zručnost a práce pod fyzickým tlakem schází při zápase. I přes naši poloviční (NA PŮL) zručnost se nám podařilo první zápas vyhrát 43:30.

Do druhého zápasu jsme nastoupili opět NA PŮL a vše se projevilo na skóre po první čtvrtině, které bylo 10:2 pro domácí. V dalších čtvrtinách se nám bohužel nepodařilo zpřesnit a zkvalitnit naši hru a zápas jsme prohráli 42:28.

Z tohoto sobotního dne plyne jen jedno celé ponaučení. Holky musíme ve spolupráci s rodiči naučit, aby jakoukoliv činnost (sport, učení, uklízení, atd.) dělaly v plném nasazení. V budoucnu se jim tento dobrý zvyk bude hodit, aby z nich byly potenciální lídryně týmů na hřišti.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *