U13 zopakovaly úspěšný úvod

0

Severočeský přebor jsme stejně jako loni rozehráli v Děčíně, tentokrát ve značně okleštěné sestavě s řadou zapůjčených mladších hráček.

Děčín – Kladno 25:51 (2:17, 13:24, 13:43)

Přes nesnáze s dopravou jsme úvodní část zvládli na výbornou zásluhou nasazení v obraně a útočným aktivitám Elišky a Lůcy. Druhá skupina domácích působila svěžejším dojmem, navíc na naší straně bylo znát, že některé hráčky dorazily na zápas po nemoci přímo z postele (za což si zaslouží obdiv). Po přestávce pokračovala v útočném koncertu Eliška a bylo definitivně rozhodnuto.

Kadlecová 19, Dymáčková 6, Kruntorádová 5, A. Kounovská 4, S. Valášková 4, Durecová 3, Earl 2, Kohoutová 2, Melicharová 2, Tauberová 2, A. Valášková 2, Holásková, Lochovská

Děčín – Kladno 15:52 (5:10, 8:33, 9:40)

V úvodu druhého duelu po našem otočení pětek jsme náskok budovali postupně, definitivní zlom nastal ve druhé čtvrtině, kterou bodově opanovaly Sabča a Ema. V dalším průběhu jsme byli rychlejší a důraznější a vynutili si řadu faulů, ze sedmnácti trestných hodů ve druhé půli ale proměnili Nikolou pouze jediný. Protože jsme ale soupeřky do mnoha šancí nepustili, mohli jsme zápas dohrát v poklidu.

S. Valášková 14, A. Kounovská 9, Earl 8, Kadlecová 7, Dymáčková 4, Holásková 4, Kohoutová 2, Kruntorádová 2, A. Valášková 2, Durecová, Lochovská, Melicharová, Tauberová

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *