Obnovený tým žen plně bodoval

0

Po téměř čtyřech letech znovuobnovený tým žen začal svou pouť Středočeskou basketbalovou ligou na konci září v domácím prostředí.

Kladno – Brandýs n.L. B 57:43 (13:12, 29:24, 49:33)

Z celé naší sestavy měly hráčky odehráno v soutěžích dospělých pouze 37 zápasů – Domča 33, Daniela K. tři a Jana jeden. Na nich byla vidět herní pauza, na ostatních zase respekt k soupeřkám. Po vyrovnaném poločase, kdy jsme se na hřišti spíše hledali, jsme odehráli velmi pohlednou třetí část orámovanou trojkami Daniely K. a Elišky S. a získali klíčový náskok, který jsme s přehledem udrželi.

Strnadová 14, Perseinová 11, Malíková 8, Kronusová 7, Dryjáková 4, Ja. Pilařová 4, D. Šliková 4, V. Kratochvílová 3, Zimolová 2, T. Chuchlerová, V. Kounovská

Kladno – Čelákovice 61:35 (10:8, 27:18, 40:26)

Ve druhém zápase jsme v první části hledali recept na hru soupeřek, pak zvýšili pohyb svůj i míče na útočné polovině, Elišky proměňovaly volné trojkové střely, dobře jsme sehrávali herní situace do podkošového prostoru (škoda – nebo možná dobře – že deset bodů Jany nesměli vidět rodinní příslušníci) a kreativní hrou dokráčeli k poklidnému vítězství i proto, že soupeř našel ve svých řadách pouze čtyři střelkyně a my osm.

Malíková 15, Strnadová 12, Perseinová 11, Ja. Pilařová 10, Zimolová 7, Dyjáková 2, V. Kratochvílová 2, Kronusová 2, A. Chuchlerová, V. Kounovská, D. Šliková

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *