Cenné vítězství nad Brandýsem

0

Squadra Surikata v neděli 13.9.2020 nastoupila proti družstvu brandýských dívek. Hrála se dvě utkání, první utkání se započítává do soutěže ČBF středočeského kraje. Výsledky včetně statistik naleznete na stránkách ČBF pro středočeský kraj: https://stc.cbf.cz/souteze/souteze.html

Do prvního utkání jsme nastoupili s patnáctkou zkušenějších hráček (víc hráček do prvního utkání nemůže nastoupit). Holky na hřišti předvedly vše, co se na soustředění a na tréninkách naučily. Velmi úspěšně bránily a padaly jim koše. Soustředily se na hru! Zaslouženě vyhrály 43:35, a tak získaly do tabulky své první dva body.

Do druhého utkání již nastoupily všechny hráčky, každá z hráček si zahrála cca stejný čas. Do utkání se zapojily i úplní nováčci v družstvu, pro které bylo asi nejtěžší překonat své obavy, že se jim něco nepovede. Bětka, Verča i Anička se svého úkolu zhostily skvěle, ostych šel stranou a úspěšně se zapojily do hry. Utkání jsme sice prohráli 37:49, nicméně cíl zapojit všechny hráčky do hry „aby se otrkaly“ byl splněn.

Zde jsou statistiky z obou utkání:

Úžasnou atmosféru vytvořili rodiče. Fandilo se na obou stranách. Každý koš či pěkná akce byly oceněny potleskem. I kladenští rodiče mají velký podíl na vítězství děvčat v prvním utkání.

V dalším utkání U11G středočeského kraje ČBF nás bude 26.9.2020 čekat BK Studánka Pardubice, bude to velmi těžké utkání. Holky si zcela jistě zaslouží podporu od rodičů – pojeďte jim fandit!

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *