Poslední únorový víkend sehrály juniorky U19 v boji o záchranu v Celostátní lize důležitý dvojzápas s lounským výběrem.

Louny – Kladno 67:52 (5:9, 22:21, 48:25)

Na severu Čech jsme začali pozorně v obraně a kdybychom měli přesnější mušku, museli jsme v poločase vést dvouciferným rozdílem. Ale na kdyby se nehraje – po přestávce se chopily režie utkání hostující pražské hráčky v severočeských službách, za našeho přihlížení si otevřely střelnici protkanou pěti trojkami a prakticky rozhodly. Sice jsme se ještě v poslední části výrazně zvedli, ale stačili už jen mírně umazat ztrátu.

Šmídová 15, A. Chuchlerová 10, Alscherová 8, V. Kratochvílová 8, Malíková 8, Strnadová 3, T. Chuchlerová, Jindrová, V. Kounovská, Šliková

Kladno – Louny 82:70 (20:25, 33:40, 62:53)

Do nedělní odvety vstoupily lépe hostující hráčky povzbuzené sobotní výhrou. Tentokrát jsme ale opláceli stejnou mincí – ve třetí čtvrtině jsme povýšili obranu na kolektivní a s výrazným příspěvkem Kláry a Eli bezmála třiceti body rozložili lounskou defenzívu. Závěr jsme nadále pohlednou hrou bezpečně pohlídali a pokřtili tak nové dresy vítězstvím.

Šmídová 34, Malíková 18, V. Kratochvílová 10, Strnadová 9, Alscherová 5, A. Chuchlerová 4, V. Kounovská 2, Hájková, T. Chuchlerová, Jindrová, Šliková

Škoda jedné nepovedené čtvrtiny, mohlo být už téměř rozhodnuto… Nedělní výhra ale pro nás znamená v součtu lepší vzájemné zápasy s tímto soupeřem v poměru 3:1 a tím i výhodnější pozici do dalších bojů.

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *