Bez Liberce, tedy pouze ve třech týmech jsme odehráli první listopadovou sobotu Šmoulinku v Praze na Slovance.

Slovanka – Kladno 11:79 (2:18, 5:34, 7:58)

Domácí nastoupily s méně zkušeným výběrem. My jsme naopak zkušenosti zúročili. Hned z prvního útoku nás nastartovala velká Niky. Po celý zápas jsme hráli rychle dopředu, snažili se otevírat bednu pro nájezdy, vydrželi střídat hokejově na tři pětky a do střelecké listiny zapsali hned dvanáct hráček.

Dymáčková 16, S. Valášková 16, A. Perglová 10, E. Bozděchová 8, Kadlecová 8, A. Kounovská 6, A. Valášková 4, Vovsíková 4, B. Häcklová 2, Padevětová 2, A. Zahradníková 2, Holásková 1, Earl, Kohoutová, Kruntorádová

Lomnice nad Popelkou – Kladno 36:44 (10:16, 20:26, 30:34)

V lomnickém týmu převládali kluci, kterých jsme se v úvodu zalekli (kluky jsme nikdy neporazili) a lacino jim nechali vedení 10:4. Pak jsme zvedli bojovnost na maximum a ještě do konce čtvrtiny pod velením šestibodové Sabči otočili skóre. Soupeře jsme do vedení už nepustili, hráli parádní hru, a když se na konci třetí části náš dvouciferný náskok smrskl na čtyři body, znovu jsme zvýšili aktivitu a s pomocí výborné obrany a šesti bodů Anety opět odskočili na deset bodů. Důkazem naší enormní snahy byla v poslední čtvrtině Bára, která v zuřivém boji o míč na chvíli porušila i zákony zemské přitažlivosti.

A. Kounovská 12, S. Valášková 6, E. Bozděchová 4, Kruntorádová 4, Padevětová 4, A. Zahradníková 4, Dymáčková 2, Earl 2, B. Häcklová 2, Kadlecová 2, A. Valášková 2, Holásková, Kohoutová, A. Perglová, Vovsíková

Pro závěrečné hodnocení si vypůjčíme slova tatínka Elišky z konce turnaje: „Bylo úplně jedno, kdo je na hřišti. Všechny bojovaly, všechny hrály kolektivně a všechny byly platné!“ Jen tak dál.

About The Author

1 thought on “Poprvé bez porážky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *