Hned z kraje školního roku o prodlouženém víkendu 6.-8. září 2019 jsme společně s U11 začali účastí na opravdu těžkém turnaji v Pardubicích. O tom, jak hráli U11, píše moc hezky trenér Martin Modr zde: https://www.basketkladno.cz/2019/09/12/povedeny-pardubicky-uvod/

Pojďme si shrnout, jak na turnaji hráli naše U10.

Všechna družstva byla v průměru o rok starší, jak holky tak kluci. Což bylo na každém zápase znát. Přestože všechny naše holky v každém utkání hrály skvěle, nepovedlo se nám vyhrát ani jedno utkání. Potrénovali jsme se ale hodně v obraně a v každém utkání jsme vstřelili vždy alespoň jeden koš ze hry. A tak jsme si z Pardubic odvezly spousty zkušeností, které se hodily na kralupském turnaji, který se konal o týden později.

U všech děvčat bylo znát postupné zlepšení, takže bylo velmi těžké vybrat dvě, které se zlepšily nejvíce. Nakonec se trenéři shodli na Aničce a Bětce.

Čas mezi utkáními jsme vyplnili volnou zábavou a procházkou do centra Pardubic včetně okolí zámku a podél řeky Chrudimky.

Doufám, že se nám příští rok podaří opět zúčastnit se tohoto výborně připraveného turnaje.

Ještě trocha statistiky:

Velký dík patří i všem rodičům, jejich podpora dokázala holky povzbudit za jakkoli nepříznivého skóre.

Na připomenutí příjemného víkendu v Pardubicích přikládám výběr z fotografií.

Závěrem ještě odkaz na oficiální stránky turnaje, kde najdete i další fotografie: http://ssbpardubice.cz/labsky-pohar-2019

About The Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *