Stovka přilétla těsně před koncem

1

Ve Slaném chtěly nejmladší minižákyně U11 odčinit stobodovou domácí porážku a potvrdit herní zlepšení z předchozích domácích zápasů s Benešovem.

Slaný – Kladno 100:6 (21:2, 41:4, 71:4)

Nic z toho se ale nestalo. Od úvodu jsme z vyhranějších soupeřek měli příliš velký respekt, chvilku sice zkoušeli bojovat, ale zaostávali v pohybu, často nejen na něj zcela rezignovali a nabízeli domácím jednu šanci za druhou. Stý bod jsme inkasovali dvě vteřiny před koncem.

A. Kounovská 2, M. Kovářová 2, Opálková 2, Dymáčková, Holásková, E. Kadlecová, Padevětová, A. Perglová, A. Valášková, S. Valášková, Vovsíková, A. Zahradníková

Slaný – Kladno 77:4 (14:4, 40:4, 57:4)

Vstup do odvety byl z naší strany o poznání sympatičtější. Obě pětky solidně bránily, dokázaly spolupracovat, nabízet se pro míč a snažit se hrát ke koši. Anička O. s Miluškou dokázaly koši korunovat jejich snahu. Ta se ovšem od druhé části postupně rozplývala a obraz hry nabyl obrysů předchozího duelu.

M. Kovářová 2, Opálková 2, Dymáčková, Holásková, E. Kadlecová, A. Kounovská, Padevětová, A. Perglová, A. Valášková, S. Valášková, Vovsíková, A. Zahradníková

Čím více se budeme snažit na tréninku společně dobře pracovat, tím dříve zahodíme na hřišti ostych a budeme schopni čelit zkušenějším soupeřkám.

About The Author

1 thought on “Stovka přilétla těsně před koncem

  1. Závěrečnou větu mohu jen potvrdit. Na tréninku je potřeba soustředit se na trénování a zlepšování se. A nerozptylovat neustále sebe a ostatní blbinami. Dobrý vtípek je na místě vždycky, ale na tréninku jsme hlavně kvůli trénování a ne kvůli vtípkům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *